Hersenen, stress en relaties.

Als je meedoet aan de relatiebootcamp krijg je de tools en kennis om de verbinding met elkaar vast te houden en de liefde voor elkaar te verdiepen. Het is de vertaling van het programma ‘Start Right Stay Connected’ van Imago Relationships International, een non-profit organisatie.

Read More

Ondertitelen

We kennen ze allemaal wel: ruzies die nergens over lijken te gaan. Over iets dat niet in de agenda stond waardoor de weekendplanning in de knel komt. Over rondslingerende spullen of zelfs nog onbenulliger.

Read More

Schoonouders

Conflicten met ouders en schoonouders kunnen een relatie behoorlijk op scherp zetten. En dat terwijl je er echt iets aan kunt doen: je kunt op een liefdevolle manier zowel de ene als de andere relatie eer aandoen en daarbij ook trouw blijven aan jezelf.

Read More

Romantiek

Sommige mensen zijn heel romantisch, andere niet. Ik heb mijzelf nooit als romanticus beschouwd, maar misschien ben ik het wel op mijn eigen manier. Want wat is romantiek voor mij? 

Read More

Een scheiding

Na tien jaar verkering waarvan ruim vijf getrouwd, twee kleine kinderen, wonend in het buitenland, stevige heimwee (ik) en grote zorgen in het bedrijf (hij) was het op. Zonder professionele hulp is het moeilijk om dit als stel te overleven. 

Read More

Stress in je relatie

Hoe je denkt het anders te doen dan je (ruziemakende) ouders, maar je onder invloed van drukte en stress in precies dezelfde patronen belandt.

Read More

Start Right, Stay Connected

Romantiek is niet aan mij besteed en toch ben ik de motor van een stichting die streeft naar meer liefdevolle relaties. Het is heel simpel: ik gun jullie allen blijvende liefde en heel veel lol op jullie gezamenlijke levensreis.

Read More