Wij geven relatietrainingen aan jonge stellen die (gaan) samenwonen of trouwen, een kind krijgen of al jonge kinderen hebben of in een andere vorm zich langdurig met elkaar verbinden.

Relatie Bootcamp

Deze leuke, dynamische relatietraining is ontwikkeld door Imago Relationships International (www.imagorelationships.org) om stellen een stevige basis te geven voor een bewuste en gelukkige verbinding. Imago Relationships International is een gerenommeerd instituut dat wereldwijd relatietherapie en -trainingen geeft en therapeuten opleidt. Onze stichting heeft in samenwerking met Imago Relaties Nederland de training vertaald en aangepast aan de Nederlandse doelgroep. Deelnemende stellen leren:

  • Hoe je de liefde samen levend houdt.
  • Hoe het werkt in langdurige relaties.
  • Communicatievaardigheden waarmee je elkaar echt leert begrijpen en ondersteunen.
  • Vaardigheden om conflicten te vermijden of samen op te lossen. 
  • Handvatten om met de uitdagingen die zich in een relatie voordoen om te gaan.

De bootcamp wordt gegeven door gecertificeerde relatietherapeuten en trainers die zijn geschoold in de Imago Relatietherapie. Het vindt plaats in groepsverband met meerdere stellen, terwijl de privacy gewaarborgd blijft. Alle oefeningen worden onafhankelijk van de andere stellen gedaan en zijn toegespitst op je eigen relatie. De stellen krijgen een werkboek met de theorie en de praktische oefeningen zodat zij thuis het geleerde kunnen toepassen.

Het betreft een preventieve relatietraining. Wij gaan tijdens de training niet nader in op problemen. Bij aanwezige relatieproblemen verwijzen wij naar een relatietherapeut.

De bootcamp kan tevens op aanvraag worden gegeven bij een minimum van 6 stellen. Stuur gerust een mail voor meer informatie of overleg.