maart 15, 2021

Start Right, Stay Connected

by Gezonderelaties in blog

Romantiek is niet aan mij besteed en toch ben ik de motor van een stichting die streeft naar meer liefdevolle relaties. Het is heel simpel: ik gun jullie allen blijvende liefde en heel veel lol op jullie gezamenlijke levensreis.

Bovenal gun ik ieder kind een fijn stel ouders die weten hoe je je relatie als partners en als ouders op een liefdevolle en veilige manier vorm kan geven; ook als het even tegenzit. Dan hebben de kinderen niet alleen draagkrachtige ouders, het warme nest dat ik ze gun, maar ook het goede voorbeeld. Ik heb dan ook met liefde meegewerkt aan de vertaling van de internationale training ‘Start Right, Stay Connected’. Deze training is ontwikkeld in Amerika en inmiddels aangescherpt op basis van jarenlange internationale ervaring en actuele kennis op het gebied van relaties. Dit is de basis van het aanbod van Stichting Gezonde Relaties Nederland. Onderzoek heeft uitgewezen dat stellen die vroeg in hun relatie een relatietraining volgen meer tevredenheid in hun relatie ervaren en minder snel scheiden. Ik gun dan ook ieder stel in Nederland de kennis en vaardigheden zoals aangereikt in deze training.

Het kan echter lastig zijn om je partner te porren om mee te gaan. Mijn man moest ook even slikken toen ik voorstelde om een heel weekend een relatietraining te volgen. Achteraf was hij er heel blij mee. Maar voor diegenen die er niet in slagen om hun partner zover te krijgen, creëren wij nu ook een workshop voor individuen. En trouwens: de aangereikte vaardigheden zijn in alle relaties toe te passen.

Dus volg onze website en sociale media voor nieuws en nieuwe trainingsdata.

Imke – bestuurslid